Videoclipuri imn

Videoclipuri imn · 02. April 2021
Muzică creștină 2020„Cunoști lucrarea lui Dumnezeu?” Lucrarea lui Dumnezeu în trup nu-i spectaculoasă, nici învăluită în mister. E reală și concretă, așa cum unu plus unu fac doi; nu e ascunsă, nu există duplicitate. Tot ce văd oamenii e autentic, la fel și adevărul și cunoștințele pe care le obțin. Când lucrarea se sfârșește, cunoștințele lor despre El vor fi înnoite. Iar concepțiile celor care-L caută cu adevărat vor dispărea. Acesta nu e doar efectul...
Videoclipuri imn · 21. Juli 2020
Cei ce mărturisesc ferm pentru Dumnezeu își bazează mărturia pe cunoaștere adevărată și tânjesc după El. Mărturia lor nu vine dintr-un impuls emoțional, ci din cunoașterea despre Dumnezeu și-a firii Lui.

Videoclipuri imn · 19. Juli 2020
Când divinitatea lui Dumnezeu s-a realizat în trup și sânge, prezența Lui n-a mai fost neclară. Omul se putea apropia de El și-L putea vedea. Putea-ncerca să-I priceapă voia, să-I înțeleagă divinitatea prin cuvintele, acțiunile și lucrarea Fiului Omului.

Videoclipuri imn · 13. Juli 2020
De cineva poate supraviețui până la sfârșit, e pentru că a-mplinit cerințele lui Dumnezeu. Dar de nu poate trăi în odihna finală, e pentru că nu ascultă de Dumnezeu și nu-L mulțumește. Nici faptele rele ale unui copil, nici neprihănirea sa nu pot fi transferate părinților săi. Iar răul sau neprihănirea părinților nu pot fi-mpărțite cu copiii lor. Există o destinație meritată de fiecare persoană. Aceasta e determinată de esența lor. Destinația cuiva nu e în niciun fel legată de alții.

Videoclipuri imn · 09. Juli 2020
După întrupare, trăind viața printre oameni, Dumnezeu le-a văzut depravarea, situația vieții lor. Dumnezeu întrupat a simțit profund neajutorarea oamenilor, cât de lamentabili sunt; le-a simțit tristețea. Prin instinctele trupești, Dumnezeu a căpătat mai multă compasiune pentru condiția umană și preocupare pentru adepții Săi.

Videoclipuri imn · 03. Juli 2020
Doar când Dumnezeu devine umil până la un punct, adică Se-ntrupează pentru-a locui printre oameni, atunci ei Îi pot deveni confidenți, atunci ei Îi pot deveni prieteni apropiați. Cum poate omul reuși să fie confidentul lui Dumnezeu, când Dumnezeu e-n Spirit, înalt și greu de-nțeles? Doar întrupându-Se în trup creat ca omul poate omul înțelege voința Lui și poate fi câștigat de El.

Videoclipuri imn · 01. Juli 2020
Pe pământ, tot felul de duhuri rele dau târcoale neîncetat caută un loc de odihnă și trupuri umane de devorat. Orice-ar fi, nu trebuie să te comporți ca în trecut, să faci un lucru-n fața Mea, și-n spatele Meu, altceva. Nu vei fi mântuit, de te comporți așa. Oare nu ți-am spus aceste cuvinte-ndeajuns?
Videoclipuri imn · 26. Juni 2020
Dacă nu poți urma lumina de azi, există distanță între tine și Dumnezeu, posibil ca legătura să se fi rupt, nu ai o viață spirituală normală. O relație normală cu Dumnezeu e zidită pe acceptarea cuvintelor Lui de azi. Ai o viață spirituală normală și o relație bună cu Dumnezeu? Urmezi curentul Duhului Sfânt? Ai ieșit dintr-o stare pasivă? Cei ce cred în cuvintele lui Dumnezeu, care fac din lucrarea Lui fundație și urmează lumina Duhului azi sunt în curentul Duhului Sfânt.

Videoclipuri imn · 22. Juni 2020
Judecând după-acțiunile și faptele voastre, aveți nevoie de Dumnezeu și de cuvintele Lui în fiecare zi pentru a vă completa și încărca. Cunoștințele și-abilitatea voastră de-a primi sunt prea slabe, sunt prea slabe. Viața voastră e fără adevăr, e un mediu fără bun simț. Nu aveți fundamentul pentru a mă cunoaște și nici sursa pentru existență. Credința voastră este construită pe ritualuri și pe doctrine.

Videoclipuri imn · 19. Juni 2020
Dumnezeu S-a întrupat în zilele de pe urmă pentru a grăi, omului să îi arate ce-are nevoie în viață și-n ce să intre, faptele și atotputernicia lui Dumnezeu, minunăţia şi înţelepciunea Sa. Prin multele feluri în care Dumnezeu grăiește, omul Îi vede supremația și magnitudinea, vede smerenia și taina lui Dumnezeu, cum Dumnezeul suprem poate deveni cel mai umil. Dumnezeu foloseşte cuvinte, nu semne şi minuni, pentru a-l desăvârși pe om în zilele de pe urmă.

Mehr anzeigen