Viața bisericii – Serial emisiune de varietăți

Video de mărturie creștină  „A trăi înaintea lui Dumnezeu” Adevărata experiență a unui creștin
În credința lor, mulți oameni se axează doar pe rugăciune, pe participarea la adunări și pe citirea cuvintelor lui Dumnezeu.

Piesă de teatru creștină "Răscruce de drumuri" Cine a destrămat familia unei creștine?
Li Xin, urmărită de poliția PCC deoarece crede în Dumnezeu și răspândește Evanghelia, este obligată să fugă și să plece de acasă. În efortul de a o aresta, poliția amenință să îi lase fără slujbă pe membrii familiei sale.

Acum două mii de ani, Domnul Isus întrupat S-a arătat și a lucrat, a predicat Evanghelia Împărăției cerurilor, a exprimat adevărul și le-a dat oamenilor calea pocăinței. Prin acestea, mulți oameni au auzit glasul lui Dumnezeu și L-au urmat.

Sceneta „Domnul bate la ușă” ne arată cum, în zilele de pe urmă, Domnul bate la ușa inimilor noastre cu cuvintele Lui, iar fecioarele înțelepte pot auzi glasul lui Dumnezeu și se pot ospăta cu Mielul.

Discuție „Ochi pretutindeni” descrie felul în care Partidul Comunist Chinez încearcă să interzică religia prin căutări de amploare în toată ţara, transformându-i pe oamenii din toate domeniile şi clasele sociale în ochi care să-i investigheze, monitorizeze şi supravegheze pe creştini.

Li Mingdao este un predicator al unei biserici-de-casă. El crede în Domnul de mulți ani și a urmat mereu exemplul lui Pavel, axându-se pe predică, lucrare, suferință și plătirea prețului. Consideră că „atât timp cât trudești și lucrezi, poți intra în Împărăția cerurilor, poți fi răsplătit și poți dobândi o coroană”.

Yang Xiangming este un muncitor într-un cult religios şi, odată ce constată că Dumnezeu Atotputernic este Domnul Isus întors în zilele de pe urmă, îi îndrumă pe câţiva dintre fraţii şi surorile sale să se întoarcă spre Dumnezeu Atotputernic. Acest fapt îl nelinişteşte pe pastorul lui, aşa că pastorul se foloseşte de statut și de bani pentru a-l tenta, precum şi de nunta fiului acestuia, ca să-l ameninţe pe Yang Xiangming să abandoneze calea cea adevărată...

Sceneta crestina (DIALOG) „Cum anume vine Domnul” Dezvăluirea tainelor legate de întoarcerea lui Isus

PCC, un regim ateu la putere, pentru a interzice complet credinţele religioase şi a face din China o ţară atee, încearcă orice stratagemă, tertip şi capcană şi foloseşte o diversitate de metode mârşave pentru a-i aresta şi persecuta pe creştini.

Dezastrele se abat acum asupra noastră. O epidemie se răspândește în întreaga lume, semnele venirii Domnului au fost împlinite, iar cei care tânjesc după arătarea lui Dumnezeu tânjesc după venirea Mântuitorului, salvând umanitatea de la dezastru și aducându-ne în Împărăția cerurilor.

Mehr anzeigen