Marturii crestine 2020

Marturii crestine 2020 · 21. Februar 2021
Marturii crestine 2020 „Acum pot să-L deosebesc pe adevăratul Hristos de cei falși” Vreme de 2.000 de ani, creștinii au tânjit să-L întâmpine pe Isus la întoarcerea Lui, iar personajul principal din acest video nu face excepție. Văzând că s-au îndeplinit prorocirile despre venirea Domnului și că dezastrele devin tot mai mari, speranțele ei pentru venirea Domnului devin tot mai stringente. Când aude o soră mărturisind că Domnul Isus S-a întors, vrea să cerceteze cu...
Marturii crestine 2020 · 03. November 2020
Li Zhong, soția lui și cei doi copii ai lor sunt creștini. Când află că soția lui a acceptat lucrarea lui Dumnezeu Atotputernic din zilele de pe urmă, el face tot ce-i stă în putință pentru a se opune credinței ei în Dumnezeu Atotputernic. De asemenea, refuză să cerceteze lucrarea de judecată a lui Dumnezeu din zilele de pe urmă, crezând, din cauza propriilor noțiuni și închipuiri, că atât timp cât se agață de numele Domnului Isus, va fi luat în Împărăția cerurilor, atunci când Domnul va veni.

Marturii crestine 2020 · 25. Oktober 2020
În timp ce lucra în biserică, protagonista îl vede pe conducătorul bisericii că este mereu nepăsător și iresponsabil în datoria sa și că refuză întotdeauna să accepte sugestiile și ajutorul oferite de frați și surori. El este unul dintre falșii conducători și lucrători, care nu fac lucrare practică și ar trebui să fie expuși și raportați.
Marturii crestine 2020 · 09. Oktober 2020
Protagonistul este un creștin devotat care crede cu fermitate în acest verset biblic: „În nimeni altul nu este mântuire, căci nu este sub cer nici un alt nume dat oamenilor, în care trebuie să fim mântuiţi!” (Faptele Apostolilor 4:12).
Marturii crestine 2020 · 16. September 2020
Marturii crestine 2020 „M-am reunit cu Domnul” Protagonista acestui film a crezut în Domnul mai bine de două decenii și a tânjit după întoarcerea Domnului Isus. Ea a crezut mereu că Biblia Îl reprezintă pe Dumnezeu, că a avea credință în Dumnezeu înseamnă a avea credință în Biblie și că s-ar putea să nu mai existe o lucrare sau cuvinte ale lui Dumnezeu în afara Bibliei. Din cauza credinței ei oarbe în Biblie și a faptului că i se închina ei, ea lasă să-i scape...