Film serial despre Evanghelie

Film creștin  „Culegând bucurie în toiul suferinței” Cum trece o creștină prin încercarea bolii
Film serial despre Evanghelie  · 06. April 2021
Zhong Xinming este o conducătoare a bisericii, capabilă să îndure suferința pentru datoria ei și deopotrivă conștiincioasă și responsabilă. Deși are probleme cu spatele, continuă să-și facă datoria în ciuda durerii.

Film serial despre Evanghelie  · 18. Oktober 2020
Cei mai mulţi oameni cred, atunci când Se întoarce Domnul, vom fi ridicați în văzduh pentru a ne întâlni cu Domnul. Dar în Biblie este scris că Noul Ierusalim va coborî din ceruri. „Lăcașul lui Dumnezeu cu oameni”, „Făcutu-s-au lumea aceasta a Domnului nostru şi a Hristosului Lui.” Împărăţia cerului este în cer sau pe pământ? Cum îi va lua Domnul pe sfinţi în Împărăţia cerului când Se întoarce? Acest fragment din film vă va dezvălui răspunsurile.
Film serial despre Evanghelie  · 06. August 2020
Deoarece au crezut mulți ani în Dumnezeu, au lucrat mereu din greu pentru Domnul și au rămas vigilenți, așteptând întoarcerea Domnului, mulți pastori și bătrâni religioși cred că, atunci când vine Domnul, cu certitudine El le va da revelații. Este acest punct de vedere în conformitate cu faptele lucrării lui Dumnezeu?

Film serial despre Evanghelie  · 04. August 2020
Referitor la întoarcerea Domnului, Domnul Isus a spus, „Deci, fiţi pregătiţi şi voi, pentru că Fiul Omului va veni în ceasul în care nu vă aşteptaţi!” (Luca 12:40). (NTLR®) „Căci aşa cum iese fulgerul şi luminează de la o margine a cerului la cealaltă, tot aşa va fi şi cu Fiul Omului (în ziua Sa)! Dar mai întâi trebuie să sufere multe şi să fie respins de această generaţie” (Luca 17:24-25). (NTLR®) Aceste prorociri ……

De două mii de ani, credința noastră în Domnul s-a manifestat prin prisma Bibliei și multi dintre noi cred că „Biblia reprezintă Cuvântul Domnului, deci a crede în Dumnezeu înseamnă a crede în Biblie și invers.” Sunt aceste idei corecte? Ce înseamnă defapt să crezi în Dumnezeu? Și ce înseamnă să crezi în Biblie? Care este legătura dintre Biblie și Dumnezeu? Credința oarbă și venerarea Bibliei înseamnă oare a crede și a te închina la Dumnezeu? Acest video vă va dezvălui răspunsul!

Vreme de două mii de ani, lumea religioasă s-a bazat pe ceea ce a spus Pavel despre faptul că Biblia a fost inspirată de Dumnezeu și a crezut mereu acest lucru „Biblia este Cuvântul lui Dumnezeu,” și „Biblia Îl reprezintă pe Domnul.” Sunt aceste idei corecte? Acest video vă va dezvălui răspunsul!

Toată lumea religioasă crede că lucrarea și cuvintele lui Dumnezeu sunt toate în Biblie și că, în afara Bibliei, nu există cuvinte rostite de Dumnezeu și lucrarea Lui. Deci cât timp urmați Biblia, aceasta va garanta că veți putea intra în Împărăția cerurilor. Sunt aceste idei în acord cu lucrarea lui Dumnezeu?

După ce frații și surorile, într-un loc de întâlnire al bisericii Bătrânul Liu Zhizhong, s-au lepădat de Biblie, ei au citit online despre lucrarea lui Dumnezeu Atotputernic din zilele de pe urmă.Citind cuvintele lui Dumnezeu Atotputernic, ei au fost hrăniți de apa vie a vieții și au reușit să-și restabilească credința și dragostea dintâi și……

Rămas bun, om serviabil! este adevărata mărturie de viață a unei creștine care experimentează judecata și mustrarea lui Dumnezeu. Datorită educației sale școlare și a influenței societății, protagonista considera idei precum „Armonia este comoară, toleranța este virtute”, „Păstrarea tăcerii asupra greşelilor prietenilor buni face o prietenie lungă şi bună”, și „Când vezi o greșeală, mai bine nu spune multe” drept maximele sale de viață.

Lucrarea de judecată a lui Dumnezeu Atotputernic în zilele de pe urmă reverberează în fiecare comunitate religioasă și grup. Ca rod al răspândirii Evangheliei Împărăției, cuvintele lui Dumnezeu Atotputernic sunt acceptate și răspândite de tot mai mulți oameni, adevărații credincioși în Dumnezeu însetați ca El să Se arate se întorc unul câte unul înaintea tronului lui Dumnezeu.

Mehr anzeigen