„Periculos este drumul către împărăția cerurilor” Segment 2 - Domnul Isus S-a întors în trup și a apărut ca să lucreze

Filme religioase online „Periculos este drumul către împărăția cerurilor” Segment 2 - Domnul Isus S-a întors în trup și a apărut ca să lucreze

 

Mulți oameni, la a doua venire a Domnului, acordă importanță doar prorocirii din Scriptură cum că Domnul va coborî din nori pentru a reveni, dar neglijează prorocirea cum că a doua Sa venire va fi prin întrupare. Ei susțin că este fals tot ce aduce mărturie celei de-a doua veniri a Domnului în care Dumnezeu devine trup. Înțelegerea și practica lor este în concordanță cu Scriptura? În privința revenirii Domnului prin întrupare, cum este ea prorocită, de fapt, în Scriptură?

 

Sursa: Biserica lui Dumnezeu Atotputernic

 

Domnul Isus a spus: „Oile Mele ascultă glasul Meu; Eu le cunosc, iar ele Mă urmează” (Ioan 10:27) (NTLR®). De asemenea, în Apocalipsa Sf. Ioan se profețește de multe ori: „Cel ce are urechi, să audă ce zice bisericilor Duhul!” (NTLR®). Glasul și cuvintele Duhului sunt glasul Domnului și oile lui Dumnezeu sunt cele care vor recunoaște glasul lui Dumnezeu. Prin urmare, Cu toții știm pilda celor zece fecioare, și vrem de asemenea să fim virgine înțelepte pentru a întâmpina pe Domnul. Dar ști care e înțelepciunea virginelor înțelepte?

 

Kommentar schreiben

Kommentare: 0