· 

„Visul meu despre împărăția cerurilor” Segment 3 - Unde anume se află Împărăţia cerului?

 

„Visul meu despre împărăția cerurilor”  Film creștin  Segment 3 - Unde anume se află Împărăţia cerului?

 

Cei mai mulţi oameni cred, atunci când Se întoarce Domnul, vom fi ridicați în văzduh pentru a ne întâlni cu Domnul. Dar în Biblie este scris că Noul Ierusalim va coborî din ceruri. „Lăcașul lui Dumnezeu cu oameni”, „Făcutu-s-au lumea aceasta a Domnului nostru şi a Hristosului Lui.” Împărăţia cerului este în cer sau pe pământ? Cum îi va lua Domnul pe sfinţi în Împărăţia cerului când Se întoarce? Acest fragment din film vă va dezvălui răspunsurile.

 

 

Fulgerul de la Răsărit, Biserica lui Dumnezeu Atotputernic a fost creată datorită arătării și lucrării lui Dumnezeu Atotputernic, q-a doua venire a Domnului Isus, Hristosul zilelor de pe urmă. Aceasta este alcătuită din toți cei care acceptă lucrarea lui Dumnezeu Atotputernic în zilele de pe urmă și care sunt cuceriți și mântuiți de cuvintele Lui. Biserica a fost întemeiată personal, în întregime de Dumnezeu Atotputernic și este condusă de El, ca Păstor. Cu siguranță aceasta nu a fost creată de o persoană. Hristos este adevărul, calea și viața. Oile lui Dumnezeu aud glasul Lui . Atâta timp cât citiți cuvintele lui Dumnezeu Atotputernic, veți vedea că Dumnezeu S-a arătat.

 

conţinutul pertinent:

 

Lumea e copleșită de catastrofe iar semnele Apocalipsei au apărut. Domnul Iisus a spus:  “Pocăiţi-vă, pentru că Împărăţia Cerurilor este aproape!”(Mat 4:17). (NTLR®) Cum ar trebui să ne pocăim cu adevărat? Citește acest articol și vei afla din el răspunsul!

Kommentar schreiben

Kommentare: 0