· 

Marturii crestine 2020 „Cum ar trebui să fie înţeles creştinismul?”

Marturii crestine 2020 „Cum ar trebui să fie înţeles creştinismul?”

 

Zheng Weiguo (Reprezentant al unui Departament municipal al Frontului Unit al Muncii): Am lucrat ani buni pentru Frontul Unit şi am studiat multe religii. Creştini, catolici, ortodocşi, toate aceste religii, toţi cred în Isus. Dar credinţa voastră în Dumnezeu Atotputernic este altfel. Documentele PCC declară că Biserica lui Dumnezeu Atotputernic nu este creştinism. Sub lozinca creștinismului, voi propovăduiţi Evanghelia diferitelor confesiuni care nu vă recunosc drept cult creştin. N-am să vă permit vreodată să credeţi în Dumnezeu Atotputernic, doar în creștinism. Persecuţia guvernării ar fi mai puţin aspră. Dacă sunteţi închişi pentru credinţa în Dumnezeu Atotputernic, viaţa voastră va fi în mare pericol. PCC înţelege că aceia care cred în Dumnezeu Atotputernic Îl urmează pe Hristos în zilele de pe urmă şi sunt discipoli şi apostoli ai lui Hristos. PCC se teme cel mai mult de cartea Cuvântul Se arată în trup, exprimată de Hristos în zilele de pe urmă, şi de grupul refractar care îl urmează pe Hristos în zilele de pe urmă. Noi am studiat istoria creștinismului. Iudaismul şi Imperiul Roman s-au temut cel mai mult de discipolii şi apostolii lui Isus. Aşa că, atunci când aceşti oameni au fost prinşi, au fost toţi executaţi prompt. Azi, dacă nu se iau măsuri de a interzice total acest grup care Îl urmează pe Hristos al zilelor de pe urmă, peste doar câţiva ani, ei vor include întreaga comunitate religioasă. Câteva facţiuni religioase din China au fost deja incluse în Biserica lui Dumnezeu Atotputernic. Cei din PCC au o poziţie clară în legătură cu asta. Dacă PCC nu născocea cazul Zhaoyuan, poate că ar fi venit ziua în care toate comunităţile religioase din lume ar fi fost incluse în Biserica lui Dumnezeu Atotputernic. Dacă Biserica lui Dumnezeu Atotputernic va include comunităţile religioase, nu va fi în favoarea conducerii PCC. Aşadar, Comitetul Central a decis să desfăşoare toate forţele disponibile ca să interzică rapid Biserica lui Dumnezeu Atotputernic. Trebuie să ştiţi, ascensiunea Fulgerului de la Răsărit a luat cu asalt nu doar China, ci şi întreaga lume. Fiind un pas atât de important, cum să nu lanseze PCC o campanie masivă de suprimare împotriva voastră? Dacă tot trebuie să credeţi în Dumnezeu, trebuie să fie în creştinism. Fără să credeţi în Dumnezeu Atotputernic. Biserica lui Dumnezeu Atotputernic nu aparţine de creștinism.

 

Cum ar trebui să fie înţeles creştinismul?

 

Zheng Yi (Un creștin): Tată, tocmai ai spus motivul pentru care PCC suprimă Biserica lui Dumnezeu Atotputernic. Dar ştii de ce facţiunile creştine cele mai importante au fost incluse în Biserica lui Dumnezeu Atotputernic? Fiindcă oameni din toate confesiunile şi facţiunile au auzit glasul lui Dumnezeu. Când au văzut arătarea şi lucrarea lui Dumnezeu Atotputernic, și-au dat seama că Domnul Isus S-a întors. Aşa că s-au întors toţi către Dumnezeu Atotputernic. Aceasta este vestea cea mare la care sperau credincioşii din comunitatea religioasă. Tată, Hristos al zilelor de pe urmă a apărut să facă lucrarea. Şi, cu timpul, toate facţiunile şi confesiunile creştine se vor întoarce la Dumnezeu Atotputernic. Asta e şi tendinţa vremurilor. Acest fapt ne arată clar, lucrarea lui Dumnezeu a creat creștinismul, precum şi Biserica lui Dumnezeu Atotputernic. Creștinismul este Biserica din Epoca Harului. Biserica lui Dumnezeu Atotputernic este Biserica din Epoca Împărăției. Ambele aparţin creștinismului. De ce neagă PCC că Biserica lui Dumnezeu Atotputernic este parte din creștinism? PCC este un partid politic ateu, un regim satanic, care urăşte adevărul şi I se împotriveşte lui Dumnezeu. Ce ştie acesta despre creștinism? Cum este calificat să dicteze care biserică ţine de creștinism şi care nu? PCC nu ştie nimic despre creștinism. Atunci, cum îndrăzneşte să condamne biserica lui Dumnezeu? Nu e de o neruşinare absolută din partea PCC să acţioneze de parcă ar înţelege ceva ce nu înţelege?

 

Zheng Rui (O creștină): Chiar aşa! PCC a declarat în mod deschis creștinismul drept o sectă, Sfânta Biblie drept o carte sectară şi a distrus nenumărate exemplare. Până şi Bibliile primite de peste hotare le-a aruncat în ocean. Este un fapt bine cunoscut. Iar acum, PCC pretinde că Biserica lui Dumnezeu Atotputernic nu face parte din creștinism. Orice persoană cu discernământ ar trebui să vadă despre ce e vorba. PCC a făcut tot ce a putut ca să condamne Biserica lui Dumnezeu Atotputernic, să influențeze opinia publică să sprijine interzicerea Bisericii lui Dumnezeu Atotputernic şi să îşi atingă scopul, acela de a interzice lucrarea lui Dumnezeu şi crearea unei regiuni ateiste în China. Asta e adevărata intenţie a PCC! Tată, nu e adevărat ce am spus?

 

Zheng Yi: Tată, PCC este un partid ateu. Cum ar putea să înţeleagă creștinismul? Creștinismul a început cu arătarea şi lucrarea Domnului Isus întrupat. Domnul Isus este Hristos, deci bisericile care cred în El aparţin creștinismului. Domnul Isus a promis că Se va întoarce şi Domnul Isus S-a întors, El este acum Dumnezeu Atotputernic întrupat. Dumnezeu Atotputernic este Hristos în zilele de pe urmă. Cei care cred în Dumnezeu Atotputernic cred în Hristos. Toţi cei care cred în Hristos aparţin creștinismului. Domnul Isus şi Dumnezeu Atotputernic sunt amândoi Dumnezeu întrupat, numai că în momente diferite. Credinţa atât în Domnul Isus, cât şi în Dumnezeu Atotputernic, înseamnă creștinism. În prezent, Biserica lui Dumnezeu Atotputernic este creștinism. Mai exact, în zilele de pe urmă, doar credinţa în Dumnezeu Atotputernic este adevăratul creștinism, întrucât arătarea lui Dumnezeu Atotputernic – Hristos din zilele de pe urmă – a pus capăt Epocii Harului şi a început Epoca Împărăției. Numai cei care Îl urmează pe Dumnezeu Atotputernic, Hristos din zilele de pe urmă, Îl urmează pe Miel. Biserica lui Dumnezeu Atotputernic a lui Hristos în zilele de pe urmă este cel mai real creștinism.

 

din scenariul filmului Schimbul: „Reeducare «roşie» la domiciliu”

 

Sursa: Biserica lui Dumnezeu Atotputernic

 

 

Kommentar schreiben

Kommentare: 0